utorak, 9. lipnja 2020.

Pitanja I Odgovori Državni Strucni Ispit

Pitanja I Odgovori Državni Strucni Ispit. 4 ako je to nužno za provedbu pravno obvezujućih akata europske unije. Pitanja iz njege i patronaže:

Skripta Za Drzavni Ispit
Skripta Za Drzavni Ispit from imgv2-2-f.scribdassets.com
Pravni deo se mora nauciti, mada pitaju osnovno. Pitanja i odgovori za ispit iz higijenskog minimuma. Moj maloljetni sin, koji ima 13 godina, često bježi iz škole, ima veliki broj nedovoljnih ocjena, ne poštuje dogovore oko izlazaka sa vršnjacima ispred zgrade (ostaje do kasno u ponoć), ne poštuje ni moj, a ni suprugov autoritet koji je inače po cijeli dan na poslu.

Državni stručni ispit sprovode ispitne komisije, koje obrazuje ministar državne uprave i lokalne samouprave, i to lice koje nema položen državni stručni ispit, a koje se prijavilo na javni konkurs za popunjavanje položaja u skladu sa propisima o državnim službenicima najčešća pitanja i odgovori.

Ovakva identična pitanja se pojavljuju u ispitu. 4 ako je to nužno za provedbu pravno obvezujućih akata europske unije. Položi ispit za profesionalnog upravnika i stekne licencu, upiše se u registar profesionalnih upravnika, nije osuđivano pravosnažnom odlukom na kaznu zatvora za krivično delo koje ga čini nedostojnim ili nepodobnim za obavljanje poslova. Državni stručni ispit utvrđen je zakonom o državnim službenicima.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel