ponedjeljak, 8. lipnja 2020.

Blic Test Iz Matematike

Blic Test Iz Matematike. Osmaci su juče u školama preuzeli testove iz materenjeg jezika i kombinovanog testa, koje su dužni danas da predaju popunjene, kada dođu na proveru znanja iz matematike. Polaganje male mature, koja je ove godine specifična zbog višemesečke nastave na daljinu, počelo je juče, a u drugom danu izlaska na testove, od 9.00 do 11.00 sati osmaci polažu test iz matematike.

Pogledajte Resenja Testa Iz Matematike Za Malu Maturu
Pogledajte Resenja Testa Iz Matematike Za Malu Maturu from ocdn.eu
Osmaci su juče polagali test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, dok će sutra polagati kombinovani test iz hemije, fizike, istorije, geografije i biologije. Mali maturanti polagali su danas test iz matematike. Učenici osmog razreda osnovih škola danas su, prvog dana male mature, polagali test iz srpskog, odnosno materenjeg jezika.

Učenici osmog razreda do petka polažu završne ispite.

Blic objavljuje rešenja testa iz matematike, koji je završen danas u 11 sati. Ras srbija u 15 škola u srbiji kese sa testovima iz matematike otvorene su pre vremena, ali u prisustvu supervizora i komisije, o čemu postoje zapisnici, saznaje blic. Početna > natjecanja iz matematike u rh. Documents similar to test iz matematike opštinsko takmičenje 4.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel