četvrtak, 24. lipnja 2021.

Pitanja I Odgovori Opste Kulture

Za ovih deset pitanja biće vam potrebno samo znanje iz osnovne škole. Kratak test opšte kulture.


Robotika Research Papers Academia Edu

A Etiopija Siti b Kartum c Najrobi d Adis Abeba.

Pitanja i odgovori opste kulture. Uz ovaj test proverite kakvo vam je znanje i pokušajte da napravite što manje grešaka. Jos jedna napomena. Neke stvari vas je sramota da pitate a testirajte svoje znanje i probajte da na ova pitanja odgovorite tačno.

10 pitanja iz opšte kulture koje bi svaka iole pametna osoba morala znati Created on 20 Feb 2018. Električnu stolicu je izmislio zubar. Podnožje planine je na dnu okeana a samo 4207 metara iznad nivoa okeana.

Kviz opšte kulture. Općenito e ovaj te t provodi zajedno različitim Sadržaj. Visina Mont Everesta iznosi 8848 metara.

Koji poznati glumac je glumio Boromira u trilogiji Gospodar prstenova. Međutim postoji planina koja je visoka 10058 metara. 10 PITANJA IZ OPŠTE KULTURE.

A Africi b Aziji c Južnoj Americi d Evropi. U gradu Kalama u Čileu kiša nije pala 40 godina. 170 pitanja iz opšte kulture i njihovi odgovori Na vi okokonkurentnim i pitima če to e po tavljaju pitanja opšte kulture u kojem je namijenjen pregled uče nika na primjer na takmičar kim i pitima.

U ovom gradu kiša je poslednji put pala 1972. Variraju od opće kulture i jednostavnih općepoznatih činjenica do pitanja o teoriji ekonomije i politike Ustava RH i međunarodnih organizacija. 16 Pitanja By Milos208 Last updated.

Mitsko mesto iz novela i romana Gabriela Garsije Markesa zove se. Na vojne vježbe u Sarajevo došao je austrougarski prestolonasljednik Franc Ferdinand na kojeg je Gavrilo Princip izvršio atentat. Mnogo je široko raširenih verovanja od kojih su neka lažna a neka istinita.

Tko je osnovao klasičnu ekonomiju. Pitanja opšte kulture i njihovi odgovori. Kako se zove glavni grad Etiopije.

Električnu stolicu je izmislio zubar Alfred Soutvik. Da li će tvoj novi dečko biti dobar u krevetu. Zabranjeno svako kopiranje video iili audio snimaka i postavljanje na druge kanaleZvanič.

Koga zastupa Hrvatski sabor. Lični podaci Par osnovnih podataka o vama. Nemojte da virite u rezultate pre nego što odgovorite na sva pitanja.

Koji od ovih gradova se nalazi najjužnije. U kom veku je nastalo Miroslavljevo jevanđelje. Da li znate odgovor na ovih 10 pitanja.

Hefestokviru prijemnog ispita na pojedinim studijskim 11. Novi Sad je zbog kulturnog i političkog uticaja u 19. 150 pitanja opće kulture i njihovi odgovori Opća kultura odno i e na znanje koje je od uštin kog značaja u našem društvu bilo da e razvijamo adekvatno na profe ionalnom nivou ili da pokažemo da mo ljudi a intere om za učenje o životu i vijetu Sadržaj.

DESET PITANJA iz opšte kulture na koja morate da znate odgovor. Primeri pitanja za test opšte kulture i informisanosti. Erudicija se često miješa sa dobrim obrazovanjem.

Kratak test opšte kulture. Isti glumac je glumio Edarda Starka u seriji Igra prijestolja. Geografija istorija fizika hemija biologija medicina književnost religija mitologija politika ekonomija umetnost sport i informatika.

Jednorozi su mistična bića koja nikada nisu postojala. Test opšte nekulture. U kom manastiru se nalazi freska Beli anđeo.

Treba se spustiti na pod jer se toplota i dim podižu pa na podu bude hladnije i jasnije se vidi. Tv Pink Ami G ShowYou Tube distribution. Samo stvarne životinje mogu da izumru.

Možda će vam se svideti. Reši test i saznaj. Novĉana jedinica u Japanu jeprogramima a.

Test opšte kulture informisanosti Test sadrži trideset pitanja iz sledećih oblasti. Na koja pitanja iz opće kulture moram znati odgovoriti. A Kragujevac b Kijev c Kairo d Kopenhagen.

Evdokija Anđel bila je supruga Stefana Prvovenčanog. Da li se hranite zdravo. U kom muzeju se čuva Da Vinčijeva slika Mona Liza.

Ljubica Marić je bila prva srpska kompozitorka i akademik Srpske akademije nauka i umetnosti. Na kom kontinentu se nalazi država Mali. Pitanja donosimo u nastavku.

ПИТАЊА ЗА ТЕСТ ОПШТЕ КУЛТУРЕ1. Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone. Јаворов лист је симбола Канадеб Русијец Шведске2.

Koji od srpskih gradova je u prošlosti nazivan srpskom Atinom. Test Opste Kulture Pitanja Su Iz Oblasti. Ako ne znate odgovore na ova pitanja smejaće vam se i osnovci.

Da ove riječi jesu sinonimi ali osoba sa dobrom erudicijom jeste dobro obrazovana ali dobro obrazovana osoba ne mora imati dobru erudiciju. U pitanju je Mauna Kea na Havajima. Proverite koliko dobro baratate takozvanim nepotrebnim znanjem.

Da li znate TAČAN ODGOVOR. Ideja je bila da godine donose mudrost i zrelost pa je 35 donja granica. Koji je glavni grad Australije.

Pitanja za Test opšte kulture i obrazovanja 1. ДАМИН ГАМБИТ је израз који се користиа у модним журналимаб у шахуц у криминалистици4. На светским тржиштима количина нафте изражава се најчешће уа барелимаб унцамац галонима3.

Label and copyright. Da li znate odgovore na ovih 10 pitanja. Vaš zadatak je da napravite što je moguće manje grešaka.

Veku dobio naziv srpska Atina. Posejdon 30 pitanja ĉine Test opšte kulture i informisanosti u d. Vrhovni bog u grĉkoj mitologiji jePRIMERI PITANJA ZA TEST OPŠTE KULTURE I a.

Koji muškarac je idealan za vas. Koji je vaš najveći strah. Test opšte informisanosti - 1 Odgovorite na sva pitanja.

Pre te pala je 400 godina ranije. Sedite u kafiću i raspravljate se s prijateljima kada uhvatite sebe kako ne znate o čemu pričaju. Vježbe su bile na Vidovdan dan sjećanja na Kosovsku bitku 1389.

Ima mnogo pitanja iz oblasti filma muzike zabave a oni jadni od ucenja nemaju vremena to ni da pogldaju ja inace studiram istoriju i evo na primer pitanja koja su se pala meni iz testa opste kulture. Mont Everest je najviša planina na svetu. Nov 9 2017 Total Attempts.

Ovaj test će pokazati kom tipu vi pripadate. Ispod se nalazi deset pitanja s današnjeg ispita iz Politike i gospodarstva. Kako se zove kraljica Ujedinjenog kraljevstva.

Istrazivaja zu pokazala da na testovima opste kulture najgore prolaze streberi koji nisu videli svet dalje od knjige. Vaš zadatak je da napravite što je moguće manje grešaka. Pitanja su iz oblasti biljakazivotinjaistorijeplanete.


Ispitna Pitanja I Odgovori Iz Sociologije Pdf


Dusan Pajin Zen Danas Pdf Pdf Txt


Robotika Research Papers Academia Edu


Primeri Pitanja Za Test Opste Kulture I Informisanosti


Osnove Marketinga I Internet Marketing Pitanja I Odgovori 2019


Primeri Pitanja Za Test Opste Kulture I Informisanosti


Opste Informisanosti Pitanja I Odgovori Iz Prijemnog Prijemni Ispiti Predlog Psicologia Generale Docsity


Samo Najpametniji Mogu Tacno Da Odgovore Na Sva Pitanja Iz Ovog Testa Opste Informisanosti Njuz Netnjuz Net


Prijemni Ispit Iz Opste Informisanosti 29 06 2011


Ekskluzivno Pitanja I Odgovori Testa Sa Prijemnog Na Filozofskom Fakultetu


Robotika Research Papers Academia Edu


Test Opste Informisanosti Sa Fakulteta Za Pravne I Poslovne Studije N


Robotika Research Papers Academia Edu


Primeri Pitanja Za Test Opste Kulture I Informisanosti


Pdf History Of Sports Medicine In East European Countries Sanja Mazic Academia Edu


Test Pitanja Opste Kulture Za Prijemni Ispit Pdf


Robotika Research Papers Academia Edu


Primeri Pitanja Za Test Opste Kulture I Informisanosti


Primeri Pitanja Za Test Opste Kulture I Informisanosti


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel