subota, 17. travnja 2021.

Tečaj Higijenskog Ispitna Pitanja Iz Higijenskog Minimuma

Tečaj Higijenskog Ispitna Pitanja Iz Higijenskog Minimuma. Pohađanje tečaja po proširenom programu obuhvaća prijavnica za tečaj higijenskog minimuma (označiti): Download as docx, pdf, txt or read online from scribd.

Higijenski Minimum Ispitna Pitanja
Higijenski Minimum Ispitna Pitanja from img.yumpu.com
Tečaj higijenskog minimuma obavljate u istoj instituciji u kojoj vadite sanitarnu iskaznicu. Oni će tako svakih pet godina morati proći prošireni tečaj higijenskog minimuma u trajanju od 15 nastavnih sati, a potom će provjeru znanja obavljati pred ispitnom komisijom te s potvrdom o. Osobe koje su završile sveučilišni diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja:

Osim sanitarne iskaznice, da biste bili zaposleni u poslovima koji se bave hranom ili uljepšavanjem, morate imati ispunjeni higijenski minimum.

Savesave pitanja i odgovori za ispit iz higijenskog minimum. Tečaj higijenskog minimuma je reguliran zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (nn 79/07,113/08,43/09,130/17) i pravilnikom o načinu i programu tečaj za osobe po osnovnom programu provodi se iz odobrenih priručnika (edukativnih materijala), koje ovdje objavljujemo, a koje. Pitanja i odgovori za ispit iz higijenskog minimuma. Priručnik iz higijenskog minimuma po osnovnom programu (hrana).


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel