petak, 26. ožujka 2021.

Ispitna Pitanja Za Vozacki Ispit

Ispitna Pitanja Za Vozacki Ispit. Svaka ispitna kombinacija se sastoji iz dve grupe pitanja. Prijava za teorijski ispit, odnosno praktični ispit, koju podnosi kandidat, prihvata se nakon ako kandidat odustane, odnosno napusti započeti vozački ispit, ispitna komisija će polaganje ispita pitanja u testu su sačinjena tako da kandidat odabere odgovor između najmanje dve ponuđene.

Prirucnik Za Polaganje Vozackog Ispita
Prirucnik Za Polaganje Vozackog Ispita from imgv2-1-f.scribdassets.com
Ako želite vježbati pitanja za ispit prve pomoći za vozački ispit, na ovom linku možete pronaći ispitna pitanja. Teorijskom ispitu može pristupiti kandidat za vozača koji je završio propisanu teorijsku obuku ispitna pitanja za teorijski ispit su javna i nalaze se na sajtu mup. Zdravo drugari, ovo je modifikovana skripta koju sam objavila za godinu iskreno savetujem da položite bar jedan usmeni kolokvijum jer će biti mnogo lakše nego izlazi na ispit.

Pitanja mogu biti abcd odgovaralice ili nekakva drugačija, kaj god.

Cijelo gradivo je obrađeno u tim pitanjima i nemate potrebe za uzimanjem knjiga. Prije nego budući vozači krenu na vježbe vožnje, nužno je da polože ispit iz prve pomoći. Kandidat mora točno odgovoriti na dva dobivena teorijska pitanja i praktično pokazati. Vozački ispit može polagati samo kandidat za vozača koji je završio osposobljavanje po propisanom programu i ako je navršio broj godina potrebnih za izdavanje vozačke dozvole za kategoriju za koju se osposobio.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel