subota, 2. siječnja 2021.

Pitanja I Odgovori Ministarstvo Gradevinarstva

Pitanja I Odgovori Ministarstvo Gradevinarstva. Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. Početak > pitanja i odgovori.

Ministri Selaković i Mas u Berlinu | Ministarstvo spoljnih ...
Ministri Selaković i Mas u Berlinu | Ministarstvo spoljnih ... from mfa.gov.rs
Kako riješiti legalizaciju objekta (kuće s više stanova) za koji još traje ostavinska rasprava, i sugrno neće još dugo biti završena? Jedan od tih sekundarnih bit će u areni zagreb, kazao je. Ne mogu uplatiti iznos otkupa ili najma, uplata ne prolazi?

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture stavilo je na javni uvid urbanistički projekat za izgradnju u okviru kompleksa železničke stanice. Ministarstvo najoštrijе osuđujе napad na stručnog radnika u lajkovcu. Ministarstvo građevinarstva i kineska kompanija crbc potpisali su danas komercijalni ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji komunalne infrastrukture u srbiji i komercijalni ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji infrastrukture za odlaganje komunalnog čvrstog otpada u. Ministarstvo unutrašnjih poslova je posvećeno jačanju strateške i operativne saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala na regionalnom i međunarodnom nivou, i u tom kontekstu cijeni doprinos koji se ministarstvo unutrašnjih poslova počelo je testiranje video nadzora u glavnom gradu podgorica.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel