petak, 15. siječnja 2021.

Ispitna Pitanja Agent Za Nekretnine

Ispitna Pitanja Agent Za Nekretnine. Pitanja i odgovori za stručni ispit agent posredovanja u prometu nekretninama. Vrstu nekretnine (zemljite s oznakom namjene, stambeni i poslovni prostor i sl) cijenu, odnosno najamninu, u ukupnom iznosu i jedininom iznosu za m2 posrednik je duan na zahtjev nadlenih tijela dravne uprave dati na uvid aispit2ispitna pitanja za polaganje strucnog ispita agent neretnina.

Aispitispitna Pitanja Za Polaganje Strucnog Ispita Agent Neretnina
Aispitispitna Pitanja Za Polaganje Strucnog Ispita Agent Neretnina from imgv2-2-f.scribdassets.com
Pored upornosti i svog teoretskog znanja agent za nekretnine posao nece dobro odraditi ako ne postoji harizma, ljubaznost i predusretljivost. Intervju pitanja agenata za nekretnine. Pitanja i odgovori za stručni ispit agent posredovanja u prometu nekretninama.

Praktirajte svoj odgovor na ova pitanja.

Naša agencija bavi se posredovanjem u prodaji ili najmu. Clanovi komisije su se rotiralia ali malo je onih za koje se moze reci da im je bilo mesto tamo. Uknjiţbom prava vlasništva.predbilježbom će vlasništvo biti stečeno uz uvjet naknadnog opravdanja te predbilježbe.ako nekretnine nisu upisane u zemljišnu knjigu vlasništvo se stječe polaganjem u sud ovjerovljene isprave sposobne za uknjižbu odnosno predbilježbu. Ako neko posjeduje trebaju mi hitno odgovori za ispit za agenta za nekretnine, unaprijed zahvalan.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel