nedjelja, 29. studenoga 2020.

Test Iz Matematike Zavrsni Ispit 2020

Test Iz Matematike Zavrsni Ispit 2020. Završni ispit održan u junu 2019. Uspeh iz škole nosi maksimalnih 60 poena, gleda se prosek iz svakog od tri završna razreda (šestog, sedmog i osmog) koji se množi sa 4.

Pogledajte Resenja Testa Iz Srpskog Jezika Koji Su Danas Polagali Mali Maturanti
Pogledajte Resenja Testa Iz Srpskog Jezika Koji Su Danas Polagali Mali Maturanti from ocdn.eu
Učenici će preostala dva testa, odnosno test iz srpskog/maternjeg jezika i kombinovani test moći da rešavaju kod kuće, kao još jedan vid pripreme za završni ispit, pa je potrebno da škola. Polaganje probnog završnog ispita iz matematike 02 06 2020 подробнее. Na ispit iz matematike učenici treba da ponesu đačku knjižicu sa overenom fotografijom i upisanim identifikacionim brojem učenika, grafitnu olovku, plavu hemijsku olovku, gumicu, lenjir, trougao i šestar.

Uspeh iz škole nosi maksimalnih 60 poena, gleda se prosek iz svakog od tri završna razreda (šestog, sedmog i osmog) koji se množi sa 4.

U okviru svakog nivoa zadaci su grupisani u pet oblasti: Izrada sva tri testa traje po 120 minuta. Онлајн припрема за завршни из математике од 2011 радимо онлајн припреме. Budite u vrhu na listama za upis u srednju školu.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel