utorak, 3. studenoga 2020.

Test Iz Matematike Za Prvi Razred

Test Iz Matematike Za Prvi Razred. 11 za prvi razred za sve gimnazije i jače tehničke škole. Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja.

تحدث في كثير من الأحيان تشحيم اسم العلامة التجارية Ispit Iz Matematike Za 1 Razred Srednje Skole Syartist Com
تحدث في كثير من الأحيان تشحيم اسم العلامة التجارية Ispit Iz Matematike Za 1 Razred Srednje Skole Syartist Com from imgv2-1-f.scribdassets.com
U prvom razredu, deca se upoznaju sa osnovama matematike koja nije baš omiljen predmet medju decom bilo kreativni centar pripremio je zbirku kontrolnih zadataka (vežbi) iz matematike za prvi razred osnovne škole na više od 50 strana. Razred možete naći i u plejlisti: Zadatak 4 u okruznom takmicenju iza matematike 2013 za 4.

Ovaj video dio je cjeline nastavnog sadržaja iz videa 1.

Inicijalni test iz matematike za prvi srednje 2011. Lidija kralj, dubravka glasnović gracin, zlata ćurković. Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja. Lekcije i zadatci iz matematike za peti razred osnovne škole.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel