petak, 19. lipnja 2020.

Edukacija Test Iz Matematike

Edukacija Test Iz Matematike. Veliki broj đaka ostao je do kraja testa, punih dva sata, a većina ih je zadovoljna, kaže osmak luka iz zemunske oš svetozar miletić. Učenici osmog razreda danas će sesti u klupe kako bi nakon dva i po meseca pauze u školskom ambijentu rešavali zadatke iz matematike u okviru probe male mature.

Pink Rs Pink Rs Donosi Resenja Iz Srpskog Jezika Maturanti Proverite Da Li Ste Tacno Odgovorili Foto
Pink Rs Pink Rs Donosi Resenja Iz Srpskog Jezika Maturanti Proverite Da Li Ste Tacno Odgovorili Foto from media.pink.rs
Učiteljski fakultet sveučilišta u zagrebu. Današnji test iz matematike bio je teži nego test iz srpskog koji smo polagali prekjuče. Nakon što su im se slegli utisci, većina njih važnost matematike nikada nije dovođena u pitanje, zbog čega je ona neizostavan predmet u osnovnoj i srednjoj školi.

Nova.rs objavljuje rešenja današnjeg teksta.

Najteže nam je pala vrućina koja je bila nesnosna jer u našoj učionici nije bilo klime. Nakon srpskog jezika na red je došao test iz matematike. Najteže nam je pala vrućina koja je bila nesnosna jer u našoj učionici nije bilo klime. U uvodnom dijelu radionice polaznicima će se prezentirati kratki teorijski pregled područja matematike u montessori pedagogiji te će se upoznati s principima izrade montessori materijala.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel