ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

Pitanja I Odgovori Miroljub Petrovic

Pitanja I Odgovori Miroljub Petrovic. Informacije o novim predavanjima, emisijama i gostovanjima dr miroljuba petrovića možete da saznate na njegovom youtube kanalu preko youtube kanal. Ukoliko budete imali nekih pitanja, možete da ih postavite preko linka:

Miroljub Petrović - Ako ne znaš teologiju sve ti je džaba ...
Miroljub Petrović - Ako ne znaš teologiju sve ti je džaba ... from i.pinimg.com
Pitanja i odgovori sa serbianom. On ističe da je direktni potomak đurađa kastriota skenderbega. Miroljub petrović, direktni potomak najvećeg srpskog junaka 15.

Informacije o novim predavanjima, emisijama i gostovanjima dr miroljuba petrovića možete da saznate na njegovom youtube kanalu preko youtube kanal.

Nakon što je šarlatan miroljub petrović dospeo u onlajn lekciju iz biologije za učenike sedmog razreda, reagovalo je ministarstvo prosvete i zamenilo predavanje. Misterije , smrt ostali naslovi iz oblasti: Gost emisije intervju bio je gospodin miroljub petrović, osnivač i direktor centra za prirodnjačke studije i instituta za prirodnu. Miroljub petrović široj javnosti je postao poznat po jutjub snimcima, na kojima propagira svoje šarlatanske i ekstremističke stavove.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel