petak, 24. travnja 2020.

Množenje Test Iz Matematike Za Drugi Razred

Množenje Test Iz Matematike Za Drugi Razred. Učenje matematičke operacije množenje predviđeno je za drugi razred osnovne škole. Rešenja zadataka i lekcije iz matematike za šesti razred.

Sestevanje In Odstevanje Otroci Org
Sestevanje In Odstevanje Otroci Org from www.otroci.org
Besplatan onlajn test iz matematike za učenike drugog razreda. Učimo množenje i dijeljenje brojevima 2, 3, 5 i 10. Testom iz matematike danas je nastavljen drugi krug završnog ispita za male maturante koji su pali na popravni ispit ili iz zdravstvenig razloga nisu mogli na testiranje u juče je održan test iz maternjeg jezika, dok će kombinovani test (istorija, geografija, fizika, hemija, biologija) biti održan 23.

Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja.

Sabiranje, oduzimanje, množenje, deljenje u z izrazi u skupu z 3. Učenje matematičke operacije množenje predviđeno je za drugi razred osnovne škole. Razred predstavljeno je u više od 300 video lekcija u okviru sedam ukoliko imate problema sa domaćim iz matematike, spremate se za test ili pismeni, došli ste na pravo deo lekcija je besplatan, dok je za pristup svim lekcijama neophodna kupovina pretplate. Danas su ih đaci predali popunjene.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel