ponedjeljak, 30. ožujka 2020.

Prva Pomoc Pitanja I Odgovori Crveni Kriz

Prva Pomoc Pitanja I Odgovori Crveni Kriz. Pokažite prijenos unesrećenog kod sumnje na ozljedu kralježnice! Ispitna pitanja po skupinama iz predmeta prva pomoć.

Djelatnici Crvenog križa Čapljina, nakon izolacije ...
Djelatnici Crvenog križa Čapljina, nakon izolacije ... from djaka-city.info
Ova pitanja koju možete naći na internetu nisu više mjerodavna te preporučam samo kao dodatnu literaturu te kao pomoć pri rješavanju ovih pitanja. U zavisnosti od pitanja o kojima se odlučuje na sednici skupštine odluke se mogu donositi navedite mesto i vreme kada stanari mogu dati svoj prilog i precizirajte gde će pomoć biti upućena (porodilište, dom za nezbrinutu decu, osobe sa invaliditetom). Mitovi i istine o koronavirusu.

Erzipel (crveni vetar) predstavlja kožnu infekciju, zapravo je forma celulitisa ali zahvata samo gornje slojeve kože, za razliku od celulitisa koji zahvata dublje tkivo.

Ispitna pitanja (po skupinama) iz predmeta prva pomoć (na ispitu izvlačite listić sa tri pitanja. 1.kako osigurati mjesto prometne nezgode? Pokažite prijenos unesrećenog kod sumnje na ozljedu kralježnice! Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel